Styling & deco op maat

Unieke projecten vragen om unieke decoratie! Vaak is er veel (denk)werk verricht om van een ruimte een kloppend geheel te maken. De juiste decoratie en styling geeft net die finishing touch aan een ruimte of een wand. Een origineel decoratie stuk maakt de ruimte ook persoonlijk en onderscheidend. Het brengt een unieke sfeer die met ‘standaard’ decoratie niet te bewerkstelligen is.

Wij maken in opdracht decoratie op maat in het gewenste thema of de gewenste sfeer van uw ruimte. Soms vervaardigd van nieuw materiaal, soms van vintage items of gecombineerd. En soms met een beetje hulp van moeder natuur ūüėČ

Voor vragen, bel ons gerust!

Crea- en inventiviteit is een rode draad binnen TPCustom. Wanneer bijvoorbeeld het budget erom vraagt kan het nodig zijn oplossingen te bedenken om middels andere materialen toch het beoogde effect te bereiken.

Een mooi voorbeeld hiervan is de Rusty – effect verf waarmee we de letters van het Jazzmans logo hebben bewerkt om zo metalen roestige letter look na te bootsen.

Als het gewenste materiaal niet te koop is cre√ęren we het! Zoals alle hoge tafels, tussen schermen, plantenbakken, verrijdbare kamerschermen, krijtborden, buitenschotten en front panelen van de Jazzmans restaurant in het Minnaert gebouw van Universiteit Utrecht. Deze werden stuk voor stuk met effect verf en de houtnerf kam behandeld om ze een houtstructuur te geven voor een levendige uitstraling. Zie bovenstaande foto’s.

 

Thinking out of the box … of on the wall?

Voorbeelden van wanden die een metamorfose door TPCustom ondergingen.

Horeca, kantoor-, winkel of wooninterieur, we denken graag breed en ontwerpen en voorzien jouw ruimte met liefde van een nieuwe look.

Stofferen

De wens; een origineel weatherproof afscherming voor een terras met veranda. Reeds ingekocht; diverse retro surfzeilen. De vraag; Hou je van puzzelen..? Help ons dan alsjeblieft met het ontwerp en de naaiwerkzaamheden!

Job at hand:

  • Ontwerp
  • Realisatie in eigen stoffeer- / naaiatelier van TPCustom
  • Met behoud van originele details van de retro surfzeilen

Eigen ontwerp : TPCustom    |   Project : Weatherproof veranda afscherming  |   Locatie : Naarden