Over ons

TPCustom staat voor…

Thomas Pascal en voor Custom made.

Ze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Sinds november 2017 is TPCustom a party of two. Het moment waarop Thomas Kortenbach & Sigrid Heick besloten ook bij TPC elkaars complementaire wederhelft te zijn.
Samen werken wij dagelijks aan unieke creaties.

Onze specialiteit is out of de box denken en creëren in de breedste zin van het woord.
We richten ons voornamelijk op bedrijfs interieurbouw, unieke projecten en op engineering, custom Cars & Bikes.
Onze kracht is dat wij een idee niet alleen kunnen vertalen naar een, ruimtelijk ontwerp, interieur of product, we kunnen ze ook in eigen huis vervaardigen.

Originaliteit, kwaliteit maar wel met hoge fun factor!


Fotograaf: Remko van Diggelen

Sigrid over Thomas

Thomas Kortenbach is een multi-getalenteerde, ambitieuze, über vrolijke man…!
22 jaar geleden gestart als meubelmaker (ook op jachten en schepen) en inmiddels uitgegroeid tot veelzijdige vakman op het gebied van maatwerk custom projecten. Voornamelijk voor bedrijven in diverse branches
Voor technische uitdagingen is hij altijd in. Juist die afwisseling maakt hem gelukkig. Hij bezit de meeste competenties zelf. Of het nou timmeren of lassen is, electra of spuiten, mechanica of stofferen..

Thomas bezit over een bijzonder creatief, veelzijdig, innovatief brein. Hij is in staat om oplossend en vooral out of the box te denken. Hij is autodidactisch en rond daarom alles met succes af waar hij zijn wil op zet.

Vanaf 2004 werkend als zelfstandig ondernemer en sinds 2014 onder de vlag van zijn bedrijf TPCustom. Zijn pand aan de Rijksweg in Naarden is uitgerust met een diversiteit aan machines om verschillende disciplines onder één dak te kunnen uitvoeren zoals hout- en metaalbewerking, lasapparatuur, (verf)spuitcabine, kantoorruimte en een stoffeer atelier.

Thomas vervuld vooral de uitvoerende rol in ontwerp, meubelwerk, lassen, hout & metaalbewerking, engineering en inkoop.
De bureau tafel: Custom Car, is een leuk voorbeeld van een eigen concept van Thomas dat hij heeft ontworpen en vervaardigd. Een uniek voorbeeld van hergebruik van auto onderdelen.

Thomas over Sigrid 

Sigrid is een echte fashion diva. Door haar brede ervaring in de modebranche heeft zij een scherp oog voor styling, detail, vormgeving, beleving en alles wat daarbij hoort. Ze is een vakvrouw op het gebied van stofferen. De motorzadels van mijn custom bikes worden door haar vakkundig gestikt & bekleed.
Van de custom  Jeep Wagoneer autobank kon ze ook niet afblijven, deze is nu voorzien van een strakke bekleding met diamond stitching.

Daarnaast is ze handig met de kwast, ze maakt van elk schilderproject een waar kunstwerk. Maar ook voor de inkoop van interieur gerelateerde items of decoratie, het updaten van de website, onze zichtbaarheid op Social Media en de marketing is zij verantwoordelijk binnen TPCustom.

De afgelopen jaren voerde ze onder haar eigen naam als zelfstandig ondernemer, diverse stoffeer projecten uit.
Naast dit alles vindt ze ook nog tijd om haar eigen collectie lederen vlecht armbanden te produceren.

Een mooi voorbeeld van onze samenwerking is het Jazzmans café/restaurant voor Sodexo/Universiteit Utrecht, een totaal concept wat wij samen van A tot Z hebben verzorgd.

Kort samen gevat varieert het van compleet ontwerp & totaal inrichting van een horeca lokatie, een draaitafel of plateau, stand- & decorbouw tot het realiseren van een custom motor …

Daarom de slogan “You name it, we build it!

… Dat is waar wij blij van worden!

Deze website toont een overzicht van de diversiteit aan projecten die TPCustom heeft vervaardigd. Onze klanten variëren van grote corporaties zoals Sodexo, Universiteit Utrecht en meer, tot een kleine specifieke opdracht van een particulier die binnen loopt met een Lotus onderdeel.

Voor TPCustom zijn er maar twee manieren om je werk te doen.. Of goed, of niet.

Wil je meer weten? In de werkplaats staat de koffie voor je klaar. Je bent van harte welkom in Naarden!